Video sex mak datin dgn gigolo dating site partner

Ada desas-desus Datuk Firdaus sekarang mempunyai kekasih baru seorang artis muda dan cantik.Kawan-kawan di tempat latihan jasmani juga mendakwa mereka pernah terserempak Datuk Firdaus berpelukan dengan gadis cantik di hotel mewah.Dia jemput aku duduk disofa dan memulakan perbualan bertanya keje kat mana, anak berapa dan sebagainya.Aku mula geram bila dapat lihat lurah antara breast dia begitu cantik sekali dan tetek dia sesungguhnya begitu besar sekali (boleh lemas aku wehh).beranikan hati minta kebenaran untuk duduk disebelah dia dan dia hanya tersenyum dengan permintaan aku..aku dengan selambanya straight to the point bertanya boleh tak kalau I nak main dengan you.tergelak kecil mendengar permintaan aku lalu dia berkata wah straight to the point nampak.nampak tersenyum dan aku anggap setujulah tuh…entah macam mana tangan aku secara automatic terus memegang tangan dia dan mendapat respon baik.situ aku dah start berani lalu aku letak tangan aku kebelakang sambil peluk…dia dah start ada respon dan baring dibahu aku..batang aku dah start menaik bila tercium bau-bauan wangi yang dia pakai yang mana menaikkan nafsu seks aku lagi.start ramas tetek dia…perghhhh..besau dan lemak siutttt.cukup tapak tangan aku meramas…aku bukak lilitan tali pada baju tido dia dan betul tekaan aku yang dia tak pakai underwear..dapat aku lihat pantat dia yang cantik siap shaved lagi…aku ajak dia berbaring atas katil….sambil itu aku bagitahu dia aku nak dia dalam keadaan berbogel kalau boleh.tidak membantah…perghhhhh..batang aku tegang sangat bila 1st time melihat wanita berbogel selain dari isteri aku berada dihadapan aku…aku baringkan dia diatas tilam maka bermulalah acara romen meromen.kiss dia puas2 sambil tangan meramas breast dia…dia cukup pandai dalam bab kissing nie.sambil itu tangan aku merayap segenap badan dia dan bahagian yang paling aku suka adalah pantat dia.dapat rasakan pantat dia dah mula berair…mmmmm..Empat orang jejaka muda tinggi lampai masuk ke ruang tamu yang luas itu. Puan Zurina memegang tangan Gomez dan Datin Salbiah memeluk pinggang Rashid.Datin Salina hanya memerhati sahaja dan ketika itu Robert Lim menghampiri dan duduk di samping Datin Salina. Robert yang berpengalaman mula berinisiatif dan membelai-belai lembut tangan Datin Salina.

Hari itu bila kesemuanya telah terangsang dengan apa yang ditonton Datin Salbiah mengusulkan agar mereka mendapat khidmat gigolo bagi memuaskan keinginan nafsu mereka. Tak sampai setengah jam sebuah kereta masuk ke perkarangan banglo mewah Puan Sri Zaharah.

Bila keadaan begini berlaku maka tanggung jawab memenuhi nafkah batin Datin Salina selalunya tak tertunaikan. Dalam usia 37 tahun Datin Salina masih memerlukan belaian batin.

Datin Salina hanya menangis dalam hati akan tingkah laku suamiku. Tinggal di rumah besar dengan segala kemewahannya tidak membawa apa-apa erti bila dibiar seorang diri.

Kisah yang ingin saya ceritakan adalah berdasarkan cerita yang sebenar. Aku merupakan seorang Executive disebuah firma Kewangan di KL dan sudah berkahwin dan mempunyai anak.

Aku telah berkenalan dengan seorang wanita (dah kahwin pun)yang berasal dari Singapura secara tidak sengaja semasa melayari ruangan chatting.waktu itu entah kenapa nafsu seks aku terasa kuat sekali sehingga bila masuk chatting asyik nak ajak chatters perempuan sembang pasal sex (sememangnya aku kuat seks sampai orang umah aku tak tahan dikerjakan oleh aku).

Search for Video sex mak datin dgn gigolo:

Video sex mak datin dgn gigolo-3Video sex mak datin dgn gigolo-14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Video sex mak datin dgn gigolo”